Egenproduserte produkter

Razorlux LED flomlys er testet og utviklet i samarbeid med trålerflåte og deres mannskap om bord, skipsverftene og teknikere fra Razorlux Maritim AS og Razorluxfabrikken. Slik er våre produkter utviklet for tøffe forhold, vibrasjon, radiostøy og kontakt med saltvann og med mannskapets behov i fokus.

Vi har lamper fra opp til 1200 W og 144 000 lumen, med en arbeidstid på minst 100.000 timer og med 5 års garanti. Se våre produkter her.

Razorlux gir deg:

  • Høy sikkerhet om bord
  • Dagslys gjennom hele natten
  • Holder mannskapet mer fokusert
  • Lamper som tåler de tøffe forholdene

Høy sikkerhet om bord

Under operasjoner om natten skal det være en selvfølge med belysning som sørger for sikkerhet og optimale arbeidsforhold. Våre lamper har derfor gjennomgått høye krav og godkjenninger, og sluttproduktet er i toppklasse for maritimt bruk.

6000 K simulerer dagslys på natten og sørger for at mannskapet holder seg våken. Mannskap og utstyr er godt synlig døgnet rundt og du slipper områder i skygge. Vi utfører lysberegninger for fartøy, les mer om rådgivning og analyse her.

Vi tester ikke bare i tekniske rom, men også på havet - den viktigste prøven. Høyt tempo, stress, kontinuerlig vibrering og saltvann preger forholdene på sjøen, og høy sikkerhet er ikke bare viktig, men nødvendig. Lyssystemet på fartøyet er en viktig del av denne sikkerheten. I vindstyrker helt opp i +40 m/s og grader nedenfor -30 er det viktig å kunne stole på Razorlux LED flomlys (link til produkter) 24/7.

Blant verdens kraftigste LED flomlys

Razorlux scorer svært høyt når det gjelder lysutbytte, og det samme gjelder holdbarhet i forskjellige forhold, også i ekstreme og svært krevende forhold. Razorlux har høy lumen per watt og gir mye lux per kvadratmeter. Samtidig som lysstyrken er høy, er den også behagelig for øyet.

Utviklet for tøffe forhold

Bak Razorlux ligger det over 100 patenter, som sammen skaper den kraftige og svært konsentrerte belysningen som Rightlux avgir. Alt av materiale og innmat er nøye utvalgt og testet. I tillegg er Razorlux spesielt laget med tanke på ising, det vil si at is har vanskelig for å bli sittende på glasset. Produktene er selvfølgelig støyfri for radiobølger, slik at de ikke kan forstyrre utstyret på broen.

Riktig lys

Razorlux produserer dekkslys (flomlys) og bauglys (lyskastere). Dekkslys sørger for optimale arbeidsforhold om bord og lysfargen er så nærme dagslys vi kan få det. Med riktig farger får du færre ulykker. Bauglys eller lyskastere kan brukes på store og små fartøy og områder, eller til områder utenfor båten når du trenger å se trange områder med skjær eller nærmer deg land.

Se våre produkter her, eller ta kontakt, så hjelper vi deg.

Send

Kontakt

Telefon 969 09 191
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tegleverksveien 1
3413 Lier

© Razorlux Maritim AS