Om oss

Razorlux Maritim AS er brennende opptatt av lysets rolle i sikkerheten om bord. Derfor arbeider vi kontinuerlig med å teste og forbedre våre produkter, slik at våre kunder alltid er sikret det beste i markedet.

Spesialister på båter

Vi lager hovedsakelig dekkslys og bauglys for maritim industri, blant annet:

  • Fiskebåter
  • Taubåter
  • Skipsverft
  • Supplybåt
  • Tankbåter
  • Containerbåter

I tillegg leverer vi også til andre store områder og industri som trenger godt opplyste områder.

Vi har selv jobbet på skip og i elektrikerbransjen - og vet hva du trenger på havet. Derfor utvikler vi produkter som tåler tøffe forhold, og vi er rask på service. Vi vet at tid er penger og sender deg en ny lampe umiddelbart når din er ødelagt, så får vi heller ta reparasjonen senere.

Egenproduserte produkter

Vi gikk inn i dette med mål om å lage de beste lampene for maritimt bruk. Vår bakgrunn har gitt oss unik kunnskap under utviklingen av våre produkter. Det gikk 4 år med hardt arbeid, testing og forbedringer før vi lanserte våre lamper til markedet.

Vi arbeider tett sammen med fabrikken, skippere og skipsverft for å alltid ligge et steg foran når det kommer til produktutvikling. Les mer om hvordan vi arbeider med våre egenproduserte produkter her.

Rådgivning og analyse

Etter mange år i bransjen sitter vi igjen med høy kunnskap om lyssystemer ombord på båter. Vi gjennomfører lysberegninger og leverer 3D-tegning med plan til skipsverft og andre som trenger lyssystemer. Det stilles høye krav på nye båter, og det er viktig å integrere lyssystemet i planleggingen. Les mer om rådgivning og analyse her.

Våre kunder og samarbeidspartnere gir oss stadig tilbakemeldinger og vi tester kontinuerlig våre produkter sammen med teknikere på fabrikken og skippere. Vi er svært opptatt av å holde høy kvalitet og inngår ingen kompromisser. Vi skal være best på lys til båt.

Sertifiseringer

Send

Kontakt

Telefon 969 09 191
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tegleverksveien 1
3413 Lier

© Razorlux Maritim AS